Cauta Intra in Cont Meniu

Balansoar bebelusi cu telecomanda , Balansoar electric

Descriere

Un produs foarte util pentru bebelusi, dar mai ales pentru parinti, putand fi folosit inca de la nastere .

Reglarea de la distanta cu ajutorul telecomenzii il face foarte usor de folosit pentru parinti, atat a muzicii (4 melodii) cat si a vitezei de balansare .

La imbinarea cadrului metalic exista si butoane de reglare manuala: a volumului muzicii si de on/off, a timpului de functionare (15, 30 si 45 min) si de viteza a balansarii in 3 trepte .

Este un balansoar compact, cu un design special conceput pentru bebelusi, cu perne reductoare si ajutatoare (perna pentru cap pentru a nu deforma forma capsorului), cu hamuri de prindere si plasa de insecte inclusa, dar si o bara de jucarii detasabila cu doua jucarii ce pot fi detasate si se pot prinde jucariile preferate ale lui bebe .

De pe telecomanda se pot regla: volumul si melodiile, timpul de functionare, viteza de balansare, on/off .

Instructiuni de utilizare:

Prin tehnologia True Speed, balansoarul poate fi utilizat si cand creste copilul mai mare . Balansoarul recunoaste greutatea copilului si ajusteaza viteza de balansare pentru a mentine o miscare constanta . Datorita acestei tehnilogii si a faptului ca nu pliaza foarte usor si este si usor ca greutate, acesta poate fi ideal pentru calatorii .

Materialul textil este detasabil si lavabil in masina de spalat rufe . Nu folositi inalbitor, nu uscati la masina de uscat decat pe temperatura foarte joasa .

Atinge usor scaunul balansoarului pentru ca acesta sa se puna in miscare .

Adaptorul trebuie cuplat atunci cand se doreste alimentarea la priza . Este recomandat sa scoateti bateriile daca nu utilizati produsul pe baterii si sa scoateti din priza cand utilizati pe baterii . Alimentarea la priza nu va incarca bateriile sau acumulatorii folositi separat de dvs .

Instructiuni de indepartare a saltelei textile: ridicati suportul de picioare si scoateti salteaua de dedesubt . Scoateti centurile de siguranta din saltea . Scoateti salteaua din partea de sus .

Alimentarea se face la priza, prin adaptorul inclus AC 110V-230V, iar daca se doreste functionarea pe baterii, necesita 4 baterii AA .

  • Este foarte usor de pliat si depozitat .
  • Greutate maxima suportata: 15 kg
  • Dimensiune ambalaj: 47 x 14,7 x 58 cm
  • Dimensiune montat: 62 x 77 x 60 cm (l x L x h)

Balansoar bebelusi cu telecomanda , Balansoar electric Nou Bucuresti Sectorul 1 jucarii copii, copii, Shopping & Retail, Baby Goods/Kids Goods

  • :
  • : Bucuresti
  • :
Vizualizari: 78
Comentarii/Recenzii

Lasฤƒ un rฤƒspuns

Trimite Mesaj
Trebuie sa fii pentru a trimite mesaje/comenzi.
sau

Cauta mai departe


โœ–